• Fastighetsägare Ystad

    Kvalitet som gör skillnad

    Vi är din fastighetsägare i Ystad

    SÖK NU!

Fastighetsägare Ystad

Som företag har Heimstaden som mål att alla ska trivas och känna ett stort engagemang och delaktighet i dess utveckling, vare sig det handlar om personal eller hyresgäster. Vi är människor med passion för andra människor och fastigheter, och vi vill verkligen leva upp till företagets kärnvärden: affärsmässighet, respekt och nytänkande; samt möta andra med lojalitet, delaktighet, lyhördhet och glädje. Vårt ständiga arbete går ut på att förbättra din upplevelse som hyresgäst hos oss, både när det gäller sökprocessen och själva boendet.

Heimstaden - Detta är vi

När du letar efter fastighetsägare i Ystad kommer du bland annat att se Heimstaden bland sökresultaten. Vi som utgör detta svenska bolag har många år inom bostadsbranschen bakom oss, och vi äger flera fastigheter i möjligheternas stad. Du som tänker på att flytta hit kommer säkert att kunna dra nytta av den förkortade sökprocessen som vi utvecklat.

Fastighetsägare i Ystad med stor kompetens

Du som väljer att hyra hos oss kommer även att njuta av naturskönheten som Ystad bjuder på, med sin vackra sandskog, strand och imponerande havsutsikt. På kultursidan kan du uppleva musik, dans, teater, stand-up komedi och självklart film – Ystad har på senare tid återtagit sin position som en av Sveriges filmstäder. Den härliga historiska miljö som skapas av blandningen av nya och gamla byggnader på de små stengatorna har även inspirerat stadens beskrivning som ett levande historiskt museum. Fastigheterna som Heimstaden äger i Ystad hålls alltid i utmärkt skick, och här finns det plats för alla sorters familjer. Det finns små ettor och stora lägenheter med upp till sex rum. Stilen varierar så det finns något för alla, och bostäderna väljs alltid ut för sitt utmärkta läge – nära till centrum, jobb, skolor, fritidsaktiviteter, med mer.

Så här gör du som vill hyra hos oss på Heimstaden:

  • Skapa ett konto, och ange dina personuppgifter på första sidan och dina preferenser på nästa. Detta kommer att förkorta sökningen.
  • När du hittat en lägenhet som du tycker om, klicka på hjärtat – ansökningen kommer då att skötas automatiskt.
  • Är du aktuell för lägenheten i fråga, kommer du att få besked om detta via e-post. Du kan då tacka ja till en visning, där du kan känna efter om du kommer att trivas i lägenheten och hos oss som fastighetsägare i Ystad.
  • Acceptera lägenheten genom att klicka på denna rubrik på din hemsida. Vi kommer då att kontakta dig för att slutföra detaljerna och skriva under kontraktet.

Heimstaden är en av Ystads mest kända fastighetsägare därför att vi gör vårt bästa för att förse dig med en lägenhet du kan må bra i genom en kort och smärtfri process.

Frågor?

För lediga lägenheter i Ystad är Heimstaden ditt självklara val. Tveka inte att höra av dig med eventuella funderingar!

Hör av dig

Välkommen till Heimstaden

Vi har ett brett utbud av bostäder i Ystad. Kolla vad som finns ledigt via vår webbplats och kontakta oss gärna med eventuella funderingar.

Kontaktinformation

Heimstaden Förvaltning
Södra Skolgatan 39
214 22 Malmö
0770-111 040
#FORETAGSNAMN##-Ystad-logo